• Nordvestskolen - Ravnsborgafdelingen

Sammen tager vi hånd om dit barn!

Opslagstavlen

Kære børn og voksne,

Så lakker denne del af skoleåret mod enden.
    Vi drømmer alle om en hvid jul, men for mange af os er det faktisk også kun noget vi har hørt om. Til gengæld ved vi at julen nærmer sig - hjerternes fest. Det er her vi er er sammen med familien og nyder tiden sammen.

Et af mine helt specielle minder om jul var da jeg var 8 år. Jeg var i Grib skov og holde jul hos min far, som arbejdede som skovhugger. Gaverne hang på træet i små sække - hjemmelavede gaver. Det var trange kår, men vi var sammen, spiste mad sammen og sang julesange sammen og spilede spil. Det var hjerternes jul.

Jeg håber at I alle får en dejlig juleferie med tid til at være sammen.

Tak for et rigtigt dejligt år.
    Jeg glæder mig til det næste og håber at I allesammen også kommer godt igennem Nytårsaften, så vi kan nyde 2018 sammen.

Rigtig glædelig jul,

Susanne

Susanne Høimark Rasmussen den 17-12-2017
    Bliv klog og glad af musik

Få undervisning af uddannede og kompetente musikinstruktører.

HUSK også at vi gerne vil spille til diverse arrangementer I har på skolen (julefest, skolefest, osv).
    Ring til Orkesterleder Janne Larsen på telefon nummer 27157172 for nærmere aftale.

De bedste hilsner
    Nakskov Gardens bestyrelse