• Nordvestskolen - Ravnsborgafdelingen

Sammen tager vi hånd om dit barn!

• Betina Siegvardsen den 03-11-2016
    Ansøgning om julehjælp og Juleoverskud fra Dansk Folkehjælp foregår elektronisk via organisationens hjemmeside på følgende link:

Dansk Folkehjælp har i samarbejde med Ekstra Bladet igennem de seneste 10 år uddelt julehjælp til Danmarks fattigste familier – enlige forsørgere på overførselsindkomst og med hjemmeboende børn.

Julehjælpen består af en købmandskurv (eller et gavekort til REMA1000) og 2 gavekort til henholdsvis BR og Sportsmaster og har en samlet værdi af ca. 1.500 kr.

I år er julehjælpen desuden tilføjet en ny uddeling – nemlig JULEOVERSKUD – hvor ansøgerne kan komme i betragtning til en julekurv, bestående af julevarer fra REMA1000 – og som kan afhentes i en REMA 1000 – butik fra den 23/12 kl. 19.

-Dette foregår på samme ansøgningsblanket som ansøgningen til julehjælp.

Der ansøges om julehjælp via Dansk Folkehjælps hjemmeside, hvor ansøgningen udfyldes og behandles elektronisk – og hvor den kommunale borgerservice efterfølgende godkender ansøgningen, således at der er sikkerhed for at ansøger opfylder kriterierne.

Dansk Folkehjælp

• 07-12-2016
    18:00-20:00
    Skolebestyrelsesmøde · ARA · 1ARA · 2ARA · 3ARA · 4ARA · 5ARA · 6ARA · 7ARA · 8ARA · 9ARA · 9BRA · S2RA · S3RA