• Nordvestskolen - Ravnsborgafdelingen

Sammen tager vi hånd om dit barn!

Anita Rønnov den 28-09-2016
    Jesper Neumann den 27-09-2016
    Til orientering vedlagte, som er lagt ud på kommunens intra
    venlig hilsen Jesper Neumann

Ledelsesudpegning m.v. til den nye skole- og dagtilbudsstruktur

Processen for udmøntningen af den nye skole- og dagtilbudsstruktur er ved at være på plads. Der forestår et stort arbejde med at få sat et ledelseshold, som sammen med medarbejderne kan arbejde videre med at få implementeret strukturen.

Processen indledes med dialog med sektorchefer, skoleledere og områdeledere i Dagtilbud, og den 6. oktober udpeges de 2 distriktschefer, som herefter forestår den videre udpegning af souschefer til distrikterne og det øvrige ledelseshold, hvilket sker den 27. oktober efter samtaler med alle ledere på området i uge 43. Det pointeres, at der ikke er tale om ansættelsessamtaler men gensidige sonderingssamtaler.

Der henvises til det reviderede forslag til ’Kloge Investeringer’ (vedhæftet i venstre side), som ventes at blive vedtaget af Byrådet den 13. oktober.

Procesplanen er formidlet til MellemMED1 på dets møde 26. september, og der henvises til den vedlagte præsentation fra mødet. (ligeledes vedhæftet)

• Susan Ruus Gravesen den 19-09-2016
    Til 7. klasses store overraskelse dukkede der pludselig gæster op i klassen i dag. Borgmester Holger Rasmussen, Mike og Frank fra Ungdomsskolen, journalist og fotograf fra Folketidende samt Thomas og Susan fra Ravnsborgafdelingen stod alle pludselig i klassen.

Det skyldtes, at 7.kl. havde vundet en konkurrence på facebook, som var udloddet af Ungdomsskolen. Hver elev vandt en flot t-shirt.

Se de stolte elever på billedet, som er vedhæftet.
  • 29-09-2016
    Orienteringsløbstævne Maribo · 5ARA