• Nordvestskolen - Ravnsborgafdelingen

Sammen tager vi hånd om dit barn!

• Jesper Neumann den 12-02-2015

I praktik hos borgmesteren

I Danmark har vi stærke demokratiske traditioner og  gode muligheder for at påvirke de politiske beslutninger i folketing og byråd. Borgmester Holger Schou Rasmussen står i spidsen for det lokale demokrati i Lolland Kommune og inviterer til et praktikforløb for at styrke interessen for demokrati blandt unge i kommunen.

Praktikken forløber over en uge, hvor du dagligt vil deltage i borgmesterens opgaver. Der vil være møder med borgere og andre politikere, hvor du vil få en fornemmelse af hvad demokratiet indebærer i jobbet som borgmester. Du vil også deltage i borgmesterens møder og dialog med administrationen om eksempelvis skoleudvikling, økonomi og erhvervsudvikling.

Praktikken arrangeres i uge 12 eller 13 og du kan som elev i 8. eller 9. klasse sende en motiveret ansøgning. Ansøgningen sendes som mail senest den 2. marts direkte til borgmesteren på HOSRA@lolland.dk med kopi til borgmesterens sekretær ANHA@lolland.dk .

Bjarne Voigt Hansen
    Skolesektorchef

Jesper Neumann den 04-02-2015
    Vedlagt Nordvestskolenyt.
    I ønskes alle en god vinterferie.

Jesper Neumann

Skattejagt på poesiens vinger